Snadné těstoviny s pečenými rajčaty a brokolicí

sobota 11. února 2017

Těstoviny s pečenými rajčaty a brokolicí jsou rychlovka třeba na dny, kdy úplně nestíháte. Celé jídlo je hotové za půl hodinky, skvěle chutná a zasytí, ale není těžké. 




Ingredience (2 porce)
250 g cherry rajčat
1 brokolice
 olivový olej
sůl
pepř
citronová šťáva
hrst čertvé bazalky

bezvaječné těstoviny

menší hrst kešu ořechů
sůl
lahůdkové droždí

Postup
Nejdříve upečte rajčata. Rajčata pokrájejte na půlky, naskládejte je na plech rozkrojenou částí nahoru, pokapejte olivovým olejem, osolte a opepřete a pečte na 180 °C asi 20-30 minut.

Uvařte a slijte těstoviny a brokolici poduste v páře, stačí 5 minut.
V mezičase připravte ochucené kešu ořechy. Kešu rozmixujte v mixéru spolu se solí a lahůdkovým droždím.


Brokolici a rajčata i s vypečenou šťávou přidejte k uvařeným těstovinám, zamíchejte, v případě potřeby přidejte sůl, pepř a ještě kapku olivového oleje a vmíchejte nasekané bazalkové listy. Na talíři zakápněte citronovou šťávou a posypte ochucenými kešu ořechy.

You Might Also Like

1 komentářů

  1. Many of the stay supplier tables permit betting behind, which implies that you can keep on going the actual fact} that|although} the tables are full. Whether you’re into roulette video games, blackjack, or poker, you’ll find them all at Ignition. If you’re looking out for a fantastic bonus, a stellar cellular playing platform, and you’re all about 우리카지노 taking part in} BTC roulette, Ignition is the right place. Feeling wanting to make your roulette bets and spin that famous wheel?

    OdpovědětVymazat

Oblíbené recepty