Veganský tvarohový dezert

středa 5. dubna 2017

Rychlá, výborná a výživná svačina nebo snídaně, kterou si velmi rychle zamilujete. Dá se velmi snadno obměňovat podle toho, jaké použijete ovoce - nejlepší je samozřejmě čersvé sezónní, kterého se už za chvilku dočkáme. Dozdobit můžete také čokoládovým, agávovým datlovým, levandulovým nebo třeba švestkovým sirupem.  

Ingredience

bílé tofu (natural)
rostlinné mléko
citronová nebo limetková šťáva
cukr nebo sirup


Postup 

Tofu dejte do mixéru, přilijte rostlinné mléko a citronovou šťávu a rozmixujte do hladka a požadované konzistence. Čím více rostl. mléka přidáte, tím více bude dezert tekutý. Podle chuti oslaďte či dokyselte, nandejte do misky a přidejte čerstvé či sušené ovoce. 

You Might Also Like

0 komentářů