Sedvič s bramborovou pomazánkou a avokádem na cesty

středa 3. června 2015

S teplými dny přichází chuť na studená jídla a sendviče jsou výborným jídlem na cesty. Do benta se sice nenapasuje celý sendvič v kuse, ale po rozkrájení se pohodlně vejde zhruba 1 a 1/4-1/2 sendviče. 
V tomto bentu je sendvič s bramborovou pomazánkou, salátem, avokádem a pečenými rajčaty a cuketou. V druhé půlce je potom salát z rajčat, brokolice, polníčku, ledového salátu ochucený balzamikovým octem.   






Na sendvič jsem použila tento chleba . 
Bramborová pomazánka je rychlá, stačí uvařit brambory, rozmašlovat je, přidat rajčatový protlak, lahůdkové droždí, sůl a pepř (nebo podle chuti). 
Avokádo stačí rozmačkat vidličkou a zakápnout citronovou šťávou (citron nevynechat nebo avokádo zhnědne). 
Rajčata a cuketa jsou nakrájené na tenká kolečka, lehce osolené a upečené v troubě ( při 180°C  stačí na cukety 10-15 minut, na rajčata stačí 20- 30 minut). 
Pak už stačí jen sendvič "zkompletovat" a užít si ho k obědu. 

You Might Also Like

0 komentářů

Oblíbené recepty